Yazar: Firdevs Altındaş
Yılı: 2005-2006 -İstanbul
Bendeki 2.basımı mevcut 2013 yılında 5. basıma ulaşmıştır. Kapak resmi değişmiş.
Tam anlamıyla yemek yapmayı hiç bilmeyen herkes için başucu kitabı. O kadar basit anlatıyor ki ve evde bulunacak malzemelerle, rahat günü kurtarırsınız. Öğrenciler, bekar hayatı sürenler, yeni evlenenler, çalışanlar için düşünülmüş yazılmış bir kitap. Yahu böreğin katlama yerleri çizilmiş bu yüzden eşimle dikkatimizi çekmişti, basit püf noktaları var. Aslında ben yemek yapmayı biliyorum ama anlatımı ve fiyatının ucuzluğu da cezbetti. En olmadı bir arkadaşımıza hediye ederiz diye düşündük. Ama benim de yararlandığım yerleri oldu. Beklentiniz Portakal Soslu Pekin Ördeği olmasın, yumurta nasıl pişirilir, çay demleme, menemen, kekler, siğara böreği ve çeşitleri, zeytinyağlılar, çorbalar, tatlılar.....
Bir de öğrenci arkadaşlar galiba mankenlik yapmışlar, samimiyet katmış insanı öğrencilik zamanlarına götürüyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder